ThorsenNet.dk er hjemmesiden om stort og småt fra Familien Thorsen i Ikast. Her finder du billeder og historier om Camilla, Louise, Katrine, Bente og Jan.

For at få adgang til hjemmesiden, skal du oprettes som bruger. Log ind systemet er lavet sådan at billeder og andet ikke skal blive misbrugt af uvedkommende.

Vi opfordre familiemedlemmer, kollegaer, venner og bekendte til at oprette en konto og dermed få adgang til siden. Du kan oprette din konto HER!

Når du har oprettet din konto og trykket "Registrer", vil du automatisk modtage en e-mail med et link til aktivering af din konto. Når du har klikket på linket i e-mail'en har du adgang til vores hjemmeside. Vi døjer med udbudne gæster på siden, så det kræver vores godkendelse at blive bruger på siden i den næste periode. Du registrer dig, som ovenfor beskrevet og så godkender vi dig.

Hvis du ikke har været logget ind på hjemmesiden i et år - er din konto blevet slettet. Du er altid velkommen til at oprette dig igen, hvis du har lyst til at besøge vores hjemmeside igen.

/Bente & Jan